Szórakozás

Quentin Tarantino engedni fogja a fiának, hogy már 5 évesen megnézze a Kill Billt

Miramax Films / A Band Apart / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP
Miramax Films / A Band Apart / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP
Egy Hattori Hanzo karddal a kezében?

Quentin Tarantinónak 2020 februárjában született meg a fia, Leo. Feleségével, Daniella Pickkel ő az első közös gyerekük. A rendező most a Deadline-nak adott egy interjút, melyben a magánéletéről is beszélt egy keveset, a lap munkatársa rákérdezett, Leo vajon hány évesen nézheti majd meg apja egy-két erőszakosabb filmjét.

Nézd, ez az ő érdeklődésétől függ. Ha engem veszünk alapnak, láttam egy csomó dolgot nagyon fiatalon. Van egy elképzelésem, hogy hiába lesz kicsi, de ha érdekli a Kill Bill 5, 6 vagy 7 évesen, megnézheti. Én A játéknak vége című filmet láttam, mikor kijött ’68-ban. Akkor voltam úgy 6 vagy 7 éves.

Kitért arra is, hogyan telt nekik a karanténidőszak:

Bátran mondhatom, az előző évet ugyanúgy éltük meg, mint mások, de ettől függetlenül valahol fantasztikus időszak volt. Mindenki otthon maradt, én amúgy is otthon lettem volna, hiszen a fiam első évéről beszélünk. Azt terveztem, végig vele leszek, Daniella ehhez csodás légkört teremtett. Minden nap az irodában végezhettem a munkámat, írhattam, majd kis szünetet tartottam, játszottam Leóval, megfürdettem, repestem az örömtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik