Szórakozás

Nyárünneplő buli készül a Balaton-felvidék legszebb pontján (X)

Július 31-én Salföldön a Telekom Electronic Beats szervezésében, akiknek ráadásul igent mondott a bolygószerte rajongott lemezlovas, Palms Trax is.

Tavasz közepén még senki nem merte volna biztosra tippelni, hogy hamarosan ismét szabad lesz a tánc, de a nyár első hónapjától már így van, még ha védettségi igazolványhoz is kötik ezt. A Telekom zenei és lifestyle programja, az Electronic Beats úgy döntött, ideje megünnepelni, hogy újra birtokba vehetjük a nyarat, a valóságot, az életünket – és július utolsó napjára az ország egyik legigézőbb sarkába, a salföldi bányatavak mellé szerveznek ritmikus zenegimnasztikát.

Másfél évnyi otthonülés, Zoom-házibulizás és Skype-meetingmaratonok után arra buzdítanak, tegyük parkolópályára a képernyővel rendelkező készülékeinket, és egy hosszú délutánra kapcsolódjunk be (azaz kapcsolódjunk ki) velük ebbe a társas összejövetelbe, ami éppen a társas összejövetelek lehetővé válását ünnepli.

Mindehhez elhívták a vibráló modern klubzenék örökké mosolygó hercegét, a világszerte rajongott Palms Traxet is, aki egy várhatóan emlékezetes naplementés dj-szettel üzeni meg mindenkinek: jó napot kívánok, ismét együtt lehetünk. Az együttlétben az angol dj mellett magyarok – Adis Abbé, Soundbank és Aurin – is besegítenek, plusz egy helyi tehetség, akit a Telekom Electronic Beats által delegált zsűri 50 kilométeres körzetből választ ki pályázat útján, és amire itt lehet jelentkezni, az alábbi feltételek mellett.

Finom füstölt ételek és extra frissítők is érkeznek a különleges vidéki szpotra, aki pedig nem tud eljönni, az streamen követheti a felszabadító történéseket. A kapcsolódó Facebook-eseményt minden további infóval együtt itt lehet elérni.

Itt ráadásul nem áll meg a misszió: augusztus 28-án Orfűn folytatja az országjárást a Telekom Electronic Beats egy hasonló, az életet újraindító eseménnyel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik