Szórakozás

Sörrel élt túl a napokra a járgánya alá szorult amerikai gazda

Serhii Akhtemiichuk / Getty Images
Serhii Akhtemiichuk / Getty Images
Egy tehenet és egy borjút akart visszaterelni a saját birtokara a szomszédja földjéről egy wyomingi gazda július 4-én. Az 53 éves férfi véletlenül egy gödörbe hajtott a quadjával, a jármű megpördült és a vezetőjére esett.

Pokolian ijesztő volt – mondta kiszabadulása után Frank Reynolds, aki napokra a járműve alá ragadt. A férfi az esése után rögtön rájött, hogy alig tud mozdulni, és esélye sincs kiszabadulni a quad alól – írja a helyi sajtóra hivatkozva az Independent című brit lap.

Reynoldsnál nem volt telefon, amint segítséget hívhatott volna, a családja pedig azt hitte, horgászni ment, vagy a barátait látogatja meg, ezért egy ideig nem is keresték. Csak másnap kora délután kezdtek aggódni, és értesítették a rendőrséget.

Reynolds közben annyit nyomogatta a quad dudáját, hogy teljesen lemerítette az akkumulátort. Szerencséjére elérte a hűtőtáskáját, amiben palackos víz és néhány sör is volt. A készletei kedd reggelre merültek ki, de akkor a szomszédja végre rátalált a sérült férfire.

Frank Reynolds két éjszakán és egy napon át feküd a quadja alatt. A kórházban megállapították, eltört néhány bordája, kiment az egyik válla, és a feje is megsérült a balesetben. A férfit csak néhány napig tartják bent, aztán hazaengedik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik