Szórakozás

Trükkös spórolási tipp nőknek, akik repülni készülnek – egyenesen a TikTokról

Ha az ember nem akar extra díjakat fizetni a reptéren azért, mert túl sok nála a cucc, akkor a közösségi oldalon terjedő videó szerint megéri terhesnek tettetnie magát.

A lifehacket egy Miniadvantures néven tiktokozó, 150 ezer követővel rendelkező, egyébként a profilján található bemutatkozása alapján egy kisbuszban élő nő osztotta meg nemrégiben.

@miniadvantures

My parents raised me better than this👀 ##ballinonabudget ##nobodysgonnaknow ##traveltips ##cheaptravel ##traveltiktok ##shhh

♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

A videót – amelyen a nő egy zsinóros táskát rejt a pulóvere alá, hogy terhes hasnak álcázva ingyen felcsempéssze a repülőre – kevesebb mint két hét alatt eddig több, mint 14 millió alkalommal játszották le. A pénztárcabarát utazási tippről a Business Insider is beszámolt.

A felvételen először ez a szöveg olvaható:

Amikor 44 dolláros repülőjegyet kapsz, de csak egy hátizsákot vihetsz magaddal

A felhasználó – aki így nagyjából 13 ezer forintot költött a repülésre – ezután megmutatja magát, amint felszáll a járatra. Ezekhez a képkockákhoz pedig azt fűzte hozzá, hogy működött a dolog.

A kommentelők szerint zseniális húzásról van szó. Volt, aki konkrétan azt írta:

Ezt elmentem a következő repülésem idejére!

A trükk a világjárvány miatti korlátozások enyhülésével megugró utazási hullám közepette történt. A március 12-i hétvégén volt a legmagasabb a forgalom az amerikai repülőtereken a világjárvány beindulása óta – számolt be a Financial Times.

Májusban (április 1-jéhez képest) 17%-kal drágultak a nemzetközi repülőjegyek az Egyesült Államokban, a belföldi járatok ára pedig 9%-kal emelkedett – árnyalja a képet az Insider.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik