Szórakozás

Metallicának, Slayernek és Panterának nevezte el a gyerekeit egy metálos anya

Sven Hoppe / dpa / AFP
Sven Hoppe / dpa / AFP
„Nem könnyű a három legsúlyosabb zenekart felnevelni” – kommentálta a névválasztást az új-zélandi nő.

Egy új-zélandi metálrajongó anyuka állítólag a kedvenc zenekarai után nevezte el a gyerekeit. A hírről egy kiwi filmes, David Farrier számolt be az előfizetőinek szóló hírlevelében, valamint Twitteren is, ahol a Netfilx 2018-as Dark Tourism című sorozatának alkotójaként ismert férfi a nő frappáns kommentjét is megosztotta.

A brit zenei magazin, az NME cikke szerint Farrier azt állítja, hogy a nő a gyerekek születési anyakönyvi kivonatát is megmutatta neki, és a Metallicáról elnevezett gyerek ráadásul a banda 1988-as albumának, az …And Justice For Allnak a címét kapta középső névnek,

vagyis magyarra fordítva úgy hívjak, hogy Metallica …És igazságot mindenkinek.

Jeff Montgomery új-zélandi anyakönyvvezető Farrier megkeresésére azt mondta:

nincsenek korlátozások arra vonatkozóan, hogy a csecsemőket zenekarok vagy albumok után nevezzék el, amennyiben a használt szó nem tekinthető általánosan sértőnek, vagy nem hasonlít hivatalos rangra vagy címre.

A nőről nem sok mindent lehet nyilvánosan tudni, bár a filmes azért elárulta róla, hogy nemcsak a kemény zenéket szereti, hanem a nyílpuskákat is. „Ez az anya nagy rajongója a nyílpuskáknak is, amelyek szintén fémek, ezért (valamint azért, mert három gyereket nevel) megérdemli a teljes tiszteletünket” – tweetelte a férfi.

A Metallica, a Slayer és a Pantera tagjai még nem reagáltak a hírre, bár az anya történetét megosztó filmes szerint

Nyilvánvaló, hogy ez a metálos anya (és a gyerekei) egy életre szóló ingyenes metálkoncerteket érdemelnek.

Ugyanakkor a Metallica az egyedüli aktív banda a három zenekar közül, szóval a többiek nehezen tudnák honorálni az ingyenreklámot.

Ők egyébként idén a Black Album 30 éves jubileumi kiadásával és egy hozzátartozó, The Metallica Blacklist című, 50 zenész közreműködésével készített feldolgozáslemezzel örvendezteti meg a rajongókat – jegyzi meg a portál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik