Szórakozás

Beteget jelentett az angol nő, hogy elmehessen a meccsre, de a főnöke meglátta a lelátón

Visionhaus / Getty Images
Visionhaus / Getty Images
Élete egyik legszebb pillanata volt, amikor az angol válogatott bejutott az EB-döntőbe. Másnap reggel azonban élete legrosszabb pillanata következett, amikor a főnöke közölte vele, tudja, hogy hazudott neki.

Nina Farooqi szenvedélyes futballszurkoló. A 37 éves nő nem tudott ellenállni, amikor az utolsó pillanatban jegyeket ajánlottak neki, de tartott tőle, hogy ilyen rövid határidővel nem kapna szabadnapot. A legrégibb trükkhöz folyamodott: reggel betelefonált a munkahelyére, hogy megbetegedett – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A nyugat-yorkshirei Ilkleyben élő digitálistartalom-producer délben szállt vonatra Leedsben, hogy odaérjen a londoni Wembleyben rendezett elődöntőre. Bár tudta, hogy a lelátókat is kamerák pásztázzák majd, bízott benne, hogy sikerülhet észrevétlenül elvegyülnie 66 ezer ember között. Tévedett.

Ninát másnap reggel felhívta a főnöke, és közölte vele, hogy az összes kollégája látta, hogy a stadionban, tombolva ünnepli az angol válogatott döntőbejutását, ahelyett, hogy otthon feküdt volna betegen. Bár Nina már reggel 6-kor vonatra szállt Londonban, hogy még időben beérhessen dolgozni, a főnöke közölte vele, hogy erre már semmi szükség, mert azonnali hatállyal kirúgta.

Nina azt mondja, természetesen van benne megbánás, hiszen senki sem szereti, hogy ha kirúgják a munkahelyéről, de úgy érzi, sokkal jobban bánta volna, ha kihagyja a meccset, melyen a hazája csapatának 55 év után sikerült egy nagy torna döntőjébe jutni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik