Szórakozás

Weisz Fanni: Meglepően sokan gratuláltak, hogy beadtam a válási papírokat

Helpyon
Helpyon
A hivatalos procedúra idén érhet véget.

A modell és egykori párja, Hajmásy Péter tavaly nyáron jelentették be, hogy hét év után különválnak. Weisz Fanni az elhúzódó folyamatok ellenére bízik benne, hogy idén végre jogilag is pontot tehetnek kapcsolatuk végére.

Kapcsolódó
Weisz Fanni és Hajmásy Péter válnak
Hét évig voltak együtt.

Igen, valóban igaz, hogy beadtam a váláshoz szükséges papírokat. Én szerettem volna már korábban is megindítani a bontópert, de a megegyezési és az adminisztratív folyamatok elhúzódtak, ám mostanra mindenben megállapodtunk. Már megvan az időpont, így ha minden zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint megy, még idén lezárulhat a válás

– kezdte a Blikknek Weisz Fanni, aki eleinte aggódott, hogy a környezet mit fog szólni a válásához.

A válás kapcsán volt bennem félelem, hogy mit szólnak majd mások, amikor beadom a keresetet, de akkor már tudtam, hogy jó döntést hozok. Tartottam tőle, hogy mit kapok majd elvált nőként, de meglepően sokan gratuláltak, hogy megtettem ezt a lépést. Egyetlen dolog van még, ami zavar, hogy sokan még mindig az én exemként említik Petit. Ez teher és frusztráló is számomra, hiszen már semmi közünk nincs egymáshoz, mégis velem azonosítják. Megértem, hogy általam lett ismert, de már semmilyen kapcsolatunk sincs, sőt, hamarosan jogi értelemben sem lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik