Szórakozás

Humorlabdákkal sorozzák meg a kedvenc humoristákat! (X)

Miközben az egész ország a foci Eb lázában ég, Horti Gábor sportriporter kíméletlen őszinteséggel bombázza és figurázza ki az ország kedvenc stand-up válogatottjának műsorait. A Comedy Club Play of the Day keretében a szakértő a bajnokság ideje alatt a Comedy Central humoristák teljesítményét, ziccereit és poéntalálatait veszi górcső alá.

A Comedy Central tavaly őszi, Comedy Club Superfans szurkolói kampányának folytatásaként idén nyáron most maguk a nagydumás nevettetők izgulhatnak, hiszen Horti Gábor sportkommentátor Klobusiczky Örs stand-up szakértővel az oldalán sorozza majd humorlabdákkal KAP mellett Bödőcs Tibort, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt és Hadházi Lászlót is. Érkeznek a legdöbbenetesebb humorstatisztikák, stand-up lassítások és visszajátszások, a sportos összefoglalók és a legnagyobb pillanatok, hiszen egy poén sem maradhat kispadon, hanem a pályán a helye!

Horti Gábornak ugyan kezdetben voltak kételyei, hiszen új feladatkörében színészi teljesítményre is szükség volt, de végül a zseniális előkészítésnek és az alkotói gárdának hála, minden jól működött.

Végtelenül büszke vagyok rá, hogy része lehetek egy ilyen szenzációs produkciónak, szerintem az ötlet nagyon príma és a Comedy Centralhoz méltó. Mivel sokat nézek stand-up műsorokat szórakozásként és hogy kicsit ki tudjak kapcsolódni, ezért nem volt nehéz dolgom és az Eb-re is jobban rá tudtam hangolódni, amire egyébként lázasan készültem. A meccseket a televízióban nézem, mert így jobban élvezem és ha úgy alakul, egy kicsit szuszókázni is tudok közben, ami nagyon fontos, mert így kapok új energiákat” – árulta el Horti.

A rövid, de annál ütősebb poénokkal tarkított hat darab két perces fillert a humorcsatorna képernyőjén és Facebook-oldalán is láthatják majd a sport és a nevetés szerelmesei. Kiderülhet a nézők számára, Kovács András Péter miképp játssza be a színpadot, Kőhalmi Zoltán performanszát milyen fociklisékkel lehet illetni, Bödőcs Tibor vicce hogyan gátolja a penész terjedését, de Hadházi László egyedi kartechnikáiról is lekerül a lepel.

Az eddigi epizódokat az alábbi linkeken lehet megtekinteni:

https://www.facebook.com/287863594432/videos/922044738527651

https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/838988173688809

https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/500864094542908

Comedy Club Play of the Day a Comedy Central műsorán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik