Szórakozás

Azt kéri a nő, akinek 13 testvére van, ne vállaljanak sok gyereket a szülők

Hálás a testvéreiért, de szerinte túlzás ennyi gyerek

A tiktoker Pearpear egy ír katolikus családban nőtt fel egy ohiói szójafarmon 13 testvérével együtt. Édesanyja korán megözvegyült, így egyedül nevelte fel őket. Pearpear egy videójában arról beszél, ne vállaljanak az emberek ennyi gyereket.

Félre ne értsetek, hihetetlenül hálás vagyok minden egyes testvéremért, ugyanakkor ennyi testvérrel együtt felnőni negatív hatásokkal is jár.

Például azzal, hogy bármennyire is próbálkoznak a szülők, nem lesz mindegyik gyerekre ugyanannyi figyelmük, ezért a gyerekek úgy érezhetik magukat, mint akit kihagynak valamiből, elhanyagolják. Így volt ez Pearpearrel is, aki hogy figyeljenek rá, nem éppen példamutató életet kezdett el emiatt élni tizenévesként, és így maradt még fiatal felnőtt korára is.

Az idősebb testvérek pedig a kisebbik testvéreik szüleié váltak, tulajdonképpen ők nevelték fel Pearpeart is, ők készítették el az uzsonnáját, ellenőrizték, hogy mosott-e fogat és vitték-hozták az iskolába. Azt mondja, ez akkor is így lett volna, ha apja nem hal meg korán.

A gyerekeket nem szabad arra kényszeríteni, hogy így nőjenek fel, csak azért mert te sok gyereket akarsz

– vonja le a következtetését.

@intensepear667

♬ original sound - Pearpear

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik