Szórakozás

Tönkretette az arcbőrét és egy időre megvakult, miután kipróbált egy tiktokos szépségpraktikát

A közösségi oldalon talált videók alapján próbált kamuszeplőket csinálni az arcára az ausztrál Big Brother nemrégiben kiesett versenyzője, akinek az arcbőrét sosem lehetett rendesen látni a műsorban, mert mindig eltakarta sminkkel vagy arcpakolással.

A 21 éves Tilly Whitfeld arcát a lenti szelfijei alapján nagyon megviselte, hogy egy TikTokról ellesett módszerrel próbált szeplőket tetoválni rá egy hagyományos varrótű és némi tinta segítségével  – írja a New York Times a meggondolatlanságról árulkodó történetről.

A kezelés nem fájt neki, ezért jó darabig csinálta, ugyanis videóból – ami alapján a kamuszeplőket az arcára varázsolta volna – azt derült ki számára, hogy csak fél év után lesz eredménye az egésznek.

Az eredmény hamarabb eljött, de nem az volt, amire számított.

A bajok fizikai forrását, a tetováláshoz használt barna tintát ez eBay-ről rendelte, ám később kiderült róla, hogy ólmot tartalmaz, ami mérgező, ezért nagyon veszélyes.

Már több, mint 15 ezer ausztrál dollárt (3,5 millió forintot) költött az arca helyreállítására, de mindeddig nem talált megfelelő gyógymódot, ezért a Big Brother idei évadának versenyzőjeként a kamera előtti idő nagyrészét kék agyagból készített arcpakolásban nyomta végig (vagy nagyon szétsminkelve).

A gyakori arcpakolási rutin után rengeteg néző érdeklődött, de először csak annyit árultak el nekik, hogy piros foltok vannak a valóságshow-szereplő arcán, aki amúgy két hónappal azelőtt vágott bele a kúrába, amit ő a szeplőtelenítés szó szerinti ellentétének gondolt, hogy beköltözött volna a kamerákkal teli házba. Végül a fenti fotók társaságában megosztott kísérőszövegben rántotta le a leplet a kék arcmaszk rejtélyéről.

Azoknak, aki azt kérdezik, miért van kék agyag arcpakolásom folyamatosan a show alatt: így nézett ki az arcom egy héttel azelőtt, hogy beköltöztem volna a villába, ezért voltam mindig sminkben és ezért volt eltakarva mindig az arcom.

– kezdődik az ominózus bejegyzés, és íme a képek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

paris 4 president (@tillywhitfeld) által megosztott bejegyzés

De nem elég, hogy ilyen sebes lett az arca, a fiatal valóságshow-szereplő még az egyik szemére is megvakult egy időre, ezért mindenkit óvva intett a tiktokos csináld magad szépségpraktikák kipróbálásától a leleplező bejegyzés szövegében:

Kórházba kerültem, mert az egyik szememmel ideiglenesen nem láttam a duzzanattól, és nagyon beteg is voltam a fertőzéstől. Arról nem is beszélve, hogy az arcom kissé felismerhetetlen lett. Hagyjátok az ilyesmit a profikra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik