Szórakozás

Gáspár Bea kicsit ledöbbent Istenes László kijelentésén, hogy a túrógombócot csirkepörkölttel is lehet enni

TV2
TV2
Szerinte a túrógombóc minden étellel jól rezonál.

Gáspár Bea a Mokka vendége volt, ahol a műsorvezetőknek, Istenes Lászlónak és Orosz Barbarának főzött túrógombócot, amihez eperkrém levest készített. Míg nekiállt a főzésnek a konyhában, a mellette ülő Istenes László annyira megörült a menünek, hogy áradozni kezdett a túrógombócról, majd végül Orosz Barbarának kellett megnyugtatnia, hogy a végén övé lehet az egész gombóc, neki elég lesz a krémleves. Miután Gáspár Bea ismertette, hogy mit fog főzni pontosan, Orosz megkérdezte, hogy mennyire rezonál jól az étel az eperrel, mire Istenes belelendült a mondandójába.

Jól. Tökéletesen. Figyeljetek, akkor tisztázzuk: a túrógombóc mindennel jól rezonál. Tehát a túrógombóc jó, és tökmindegy, hogy mi van mellette, nem? Azt meg lehet enni. Hidd el, ha valaki szereti, mint én, akkor annak teljesen mindegy. Tehetsz mellé csirkepörköltöt, utána jöhet a túrógombóc lehet bármi, mindegy, mi van előtte, mögötte, a túrógombóc jó

– mondta, mire Gáspár Bea csak döbbenten nézett, majd hozzátette, hogy a sós túrógombóc mellé valóban jó lehet a csikerpörkölt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik