Szórakozás

Fördős Zé nagyon nem érezte jól magát a Farm műsorvezetőjeként

RTL Klub
RTL Klub
Nincsenek túl szép emlékei a műsorról.

Fördős Zé nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában járt, ahol többek között azt is érintették a beszélgetés közben, hogy a korábban az RTL Klubon futó, Farm című műsor nem volt annyira sikeres. Ekkor mesélte el Fördős, hogy ő nem is érezte jól magát abban a projektben.

Béna voltam. Az hiányzott, hogy élvezzem. A Konyhafőnök nekem úgy indult, hogy volt egy nagyon komoly beszélgetés, ami az volt, hogy azt mondták nekem: érezd jól magad, csá! És otthagytak. Nekem ez nagyon megmaradt, ehhez tartom magam azóta is. Ott begörcsöltem, ennek több oka volt: akkor a magánéletem is… úgy keltem fel akkoriban reggel is, hogy nem éreztem magam. Ha profi vagy, ez nem látszik. Hol voltam én akkor a profitól? Mai fejjel már nem vállalnám el, hogy egyszerre kellett Konyhafőnököt és Farmot csinálnom. Este hétkor befejeztem A Konyhafőnök forgatást, volt egy sofőröm, kivitt Szlovéniába, lenyomtam az aktuális feladatomat, visszaültem a kocsiba éjjel kettőkor, reggel bevittek az RTL-be, ezt csináltam öt hétig. Ha valaki profi, tud az energiáival bánni, de én ezt nem tudtam megcsinálni.

Egészen mélyen belement az okokba:

Ha azt mondod, hogy Farm, nekem beugrik az a dzseki és az a csizma, amit hordanom kellett. A stylistok találták ki. Mai fejjel azt mondanám, üljünk le, mielőtt elkezdünk forgatni, szeretném elmondani, hogy én ezt nem veszem fel, mert nem érzem magam jól. Ott meg hullafáradtan felvettem, az a csizma jelképezett nekem mindent, ami engem szorít, nem komfortos. Most is beugrik. Nem éreztem magam lazán, pedig azt kellett volna csinálnom, mint A Konyhafőnökben. Úgy mentem be mindig, mint egy görcs. Meg akartam felelni. Azt mondta az RTL, hogy azt látjuk, te alkalmas vagy. Nagyon teljesíteni akartam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik