Szórakozás

Zacskót húzott a fejére Szakács Gergő (X)

A Follow The Flow énekese egy új szerepben próbálta ki magát.

A Comedy Central lelkes rajongói immáron az ötödik alkalommal tippelhették meg ki dalolja a nagysikerű Family Guy magyar nyelvű főcímdalát a Zacskós Énekesben. Ezen a héten nem más, mint Szakács Gergő, énekes és dalszerző bújt a papírzacskó alá, hogy elénekelje a fülbemászó dalbetétet. Elérkeztünk a játék feléhez és a résztvevők egyre magabiztosabban találgatnak, így nem meglepő, hogy a kommentszekcióban sokan sikeresen felismerték a Follow the Flow frontemberét, akinek nemsokára jelentősen megváltozik az élete, ugyanis egy kiskutyával bővül a családja.

Kedvelt dalos pacsirtánk örömmel bújt a Zacskó alá egy kötetlen performansz erejéig. „Igazán felszabadító érzés volt, hogy nem kellett odafigyelnem arra, hogy jól énekeljek, így könnyen el tudtam engedni magam” – mesélte mosolyogva a Follow The Flow énekese, aki azt is elárulta, hogy általában komolyan veszi a dolgokat, így még inkább élvezte, hogy ez alkalommal mókásra veheti a figurát. „Az élményt tovább szépítette, hogy a felvétel ott készült, ahol az első Follow The Flow lemezt írtuk Somogyvári Danival, így kicsit olyan érzés volt, mintha hazamentem volna” – mondta a zenész.

Szakács Gergő a népszerű rajzfilmsorozatot leginkább azért kedveli, mert szarkasztikusan világít rá napjaink társadalmi problémáira. Kedvenc szereplője a groteszk kisbaba, Stewie Griffin, de a beszélő értelmiségi kutya, Brian karakterét is kedveli. A zenész imádja a kisállatokat, de sajnos kiskorában nem lehetett háziállata. „Mivel lakásban éltünk, szüleim nem gondolták ideálisnak a helyzetet egy kutyus tartására, ráadásul allergiás is voltam a kutyaszőrre, de mindig is álmodoztam egy kis pajtásról” – osztotta meg.

Az énekes nagy örömére azonban hamarosan érkezik hozzá egy kis társ, így augusztusban egy szamojéd kiskutyával bővül a családja. „Ha nem is fog beszélni, mint Brian a Family Guy-ban, biztos vagyok benne, hogy másmilyen formában tudunk majd kommunikálni” – mondta Gergő várakozva. A dalszerző továbbá azt is megemlítette, hogy bár bejön neki a városi élet, egyre gyakrabban játszik el a gondolattal, hogy a Family Guy-ban is látható kertvárosi családi házba költözzön.

Szakács Gergő papírzacskós produkciója és leleplezése az alábbi linkeken elérhető:

Produkció: https://fb.watch/66Nga6VcVL/

Leleplező videó: https://fb.watch/66PXXJYvx2/

A Comedy Central Facebook-oldalán minden pénteken egy újabb rejtélyes híresség dalolja el a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A szavazásra egy egész hétvége áll rendelkezésre, és hétfő délelőtt érkezik az újabb leleplező videó! Vajon ki lesz legközelebb A ZACSKÓ alatt?

Family Guy 19. évad minden hétfő este 21.55-kor dupla részekkel a Comedy Central műsorán, magyar szinkronnal!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik