Szórakozás

A baleset után nyoma veszett a kutyának, két nap múlva már egy farmon terelte a juhokat

Mikor a gazdái meghallották, hogy az állat kérés nélkül próbálja összeterelni a juhokat, tudták, hogy az ő kutyájukat találták meg.

A múlt hétvégén kisebb autóbaleset történt az amerikai Idahó államban, egy család utazott a kocsiban, de valami miatt letértek az útról és ütköztek. A jármű hátulja sérült meg, az utasok ugyanakkor szerencsére ép bőrrel megúszták a balesetetet.

Nem is lenne különösebb hírértéke a dolgonak, ám a Business Insider azt írja, az eset során nyoma veszett a család kutyájának, Tilly-nek, aki a hátsó ablakon valahogy kijutott a kocsiból. Az állat gyaníthatóan halálra rémült az ütközés után így elrohant a helyszínrő, gazdái, az Oswald család nem is akadtak a nyomára. Miután már több mint 10 órája hiába keresték, a Facebookon tettek közzé felhívást, hogy nagyon szeretnék visszakapni a kutyájukat, aki látja, segítsen nekik.

Két nappal később egy helyi gazda, Zane Potter jelentkezett, hogy egy kutya kószál a birtokukon, aki megszólalásig hasonlít Tilly-re. Zane testvére, Travis azt mondta, a kutya minden erejével azon volt, hogy gondosan összeterelje a juhokat. Oswaldék ekkor lettek benne biztosak, hogy az ő kutyájukat találták meg, mert elmondásuk szerint Tilly mindent és mindenkit terelni akar, amikor a parkban vannak, akkor is rendre próbálja egy helyre összeterelni az embereket.

Ezek után a helyi seriff kiment a farmra az állatért és biztonságban hazavitte őt a családjához. Ők később azt mondták, hazaérte után Tilly első dolga az volt, hogy hosszan ivott a vécéből, amit tereléssel ellentétben eddig soha nem csinált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik