Szórakozás

Vilmos herceg is nagyon szorít Christian Eriksen felépüléséért

Tim Rooke/Pool/Samir Hussein/WireImage
Tim Rooke/Pool/Samir Hussein/WireImage
A pályán esett össze a dánok 29 éves játékosa, küzdeni kellett az életéért.

Szombaton elképesztő jeleneteknek lehettek szemtanúi a koppenhágai Parken Stadionban ülő nézők és a tévéképernyők előtti rajongók: a dán-finn Eb-meccs első félidejének végén Christian Eriksen összeesett a pályán, megállt a szíve, így életmentő beavatkozást kellett elvégezni rajta. Simon Kjær dán csapatkapitány azonnal szívmasszázst adott neki, nagy eséllyel ez menthette meg a játékos életét, akinek a hírek szerint állapota stabil, sőt, már FaceTime-on is beszélt a csapattársakkal.

Kapcsolódó
Eriksent stabil állapotban vitték kórházba
Christian Eriksent a pályán élesztették újra, a mérkőzés félbeszakadt.

A jókívánságok megállás nélkül érkeznek a játékos felé, már a brit királyi családtól is kapott, Vilmos herceg azt írta Twitter-bejegyzésében:

Biztató híreket kaptunk Christian Eriksenről, mindannyian szorítunk érte és küldjük az erőt családjának. Nagy gratuláció az orvosi csapatnak és Anthony Taylor játékvezetőnek, akik nyugodtan és gyorsan kezelték a helyzetet.

Ezen kívül civilek elindította egy petíciót online, hogy az angol labdarúgó-szövetség köteles lenne minden futballpályának egy defibrillátort biztosítani, már több játékos beállt a kezdeményezés mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik