Szórakozás

ByeAlex: Tíz éve borzasztó alak voltam

Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Elitistának írná le akkori önmagát.

A Blikk interjúzott ByeAlex zenésszel, aki a hamarosan startoló X-Faktor tizedik évadában is a zsűriben fog helyet foglalni. A lapnak némi visszatekintést is tett ByeAlex a múltjába, mint mondta, tíz éve egészen másmilyen ember volt.

Tíz éve borzasztó alak voltam. Durván kényszeres és elitista, akit csak a könyvek és a tudás érdekel, és ez alapján ítéltem meg másokat. Az érzelmeimet nem tudtam kifejezni, és nem is néztem szembe velük. Ráadásul a hűség mintaképe sem voltam. Nagyon hipochonder is voltam, és borúsan láttam a dolgokat, legalább tízszer olyan kilátástalannak, mint valójában voltak. Rövid ideig tudtam optimista maradni.

A kritikák változtatták meg:

Annyi kritikát kaptam a bará­taimtól, lányoktól, hogy tudtam, ha valamit ennyiszer mondanak, akkor biztos van valami igazságtartalma. Többször voltam pszichológusnál, pszichiáternél, de nálam nem működött a terápia. Valahogy azt éreztem, az orvosok egy idő után inkább a rajongóim lettek, a nekik elmesélt történetek inkább tűntek egy idő után viccesnek, mint komolynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik