Szórakozás

Rékasi Károlyt néhány éve elítéltek követelték vissza a Barátok köztbe

Farkas Norbert/24.hu
Farkas Norbert/24.hu
Voltak idők, mikor a társadalom széles rétegét elérte a sorozat.

A Blikk számolt be arról a múltban történt esetről, mikor a Barátok közt sztorijából egy időre kiírták a Rékasi Károly által alakított Bartha Zsoltot. A karakternek akkor börtönbe kellett vonulnia, visszatérését egy magyar fegyházból is árgus szemekkel figyelték.

Máig nagyon szívesen emlékszem a forgatásokra és arra a kultuszra, ami a sorozatot övezte. Az egyik legemlékezetesebb pillanat talán az volt, amikor a sorozatban a karakterem börtönbe került és emiatt néhány rész erejéig nem volt látható

– kezdte a lapnak Rékasi, aki elmesélte a producer Kalamár Tamásnak, hogy Bartha visszatérését szeretnék egy magyar börtön elítéltjei.

Az egyik büntetés-végrehajtási intézet lakóitól kaptam egy üzenetet, hogy bár eddig örömmel vették, hogy valaki őket is képviseli a képernyőn, most, hogy Zsolt már nem szerepel, kicsit úgy érzik, hogy cserben lettek hagyva. Megkérdezték tőlem, ki a felelős azért, hogy Bartha Zsolt visszatérhessen a sorozatba és képviselje továbbra is őket, mert akkor ők bentről intézkednének és megkerestetik az illetőt.

Pár napja arról beszélt, korábban már öngyilkosságot is fontolgatott súlyos motorbalesetét követően:

Kapcsolódó
Rékasi Károly: Már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy megváljak az életemtől
Csőstül jöttek a gondok, és komolyan elgondolkodott az öngyilkosságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik