Szórakozás

Khloé Kardashian visszaszólt a twitterezőnek, aki űrlénynek nevezte az arca miatt

Stefanie Keenan / Getty Images for UCLA
Stefanie Keenan / Getty Images for UCLA
Nem hagyta, hogy belekössenek.

Khloé Kardashian nemrég egy migrén elleni gyógyszer reklámarcává vált, a kampányt pedig ő maga is megosztotta saját Twitter-oldalán. A felvételen azonban tényleg elég szembetűnő, hogy másképp néz ki az arca, ami egyébként is elég gyakran változott az elmúlt években. Egy felhasználónak annyira szemet szúrt a dolog, hogy beszólt neki.

A kutatás nem mutatta ki, hogy minél többet plasztikáztat valaki, annál nagyobb eséllyel alakul ki nála migrén? Miféle gyógyszergyártó cég választ olyasvalakit a kampányarcának, aki a rengeteg szépészeti beavatkozástól úgy néz ki, mint egy űrlény?

– mondta, és valószínűleg nem számított rá, hogy választ kapjon a kérdésére, de Kardashian nem hagyta szó nélkül a bántást.

Sajnálom, hogy így érzed. Minden jogod megvan rá, hogy törölj vagy letilts. Én próbálok másokon segíteni, akik csendben szenvednek a migréntől. Megvan a véleményed, amihez jogod van, ahogy nekem is ugyanúgy. Nem gondolom, hogy feministának kellene nevezned magad, mikor beleállsz csak úgy egy másik nőbe, aki semmit sem tett

– válaszolta, az utolsó mondatot pedig amiatt fűzte hozzá, mert a felhasználó bemutatkozó szövegében saját magát feministának kiáltja ki. Mutatjuk a videót is, ami az összeszólalkozás apropója volt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik