Szórakozás

Vegamama: Azzal az energiával kell csinálni a dolgokat, ami hosszan fenntartható

24.hu
24.hu
A Vegamama néven ismert vlogger másfél éve hozta világra kisfiát. Azt gondolnánk, hogy a social térben tevékenykedő kismama csodás képeket tölt fel a netre a kezdeti hónapokról és az anyaság örömeiről. Eszternél viszont nem a boldogság, hanem a mély depresszióról szólt ez az időszak.

Szorongás, magány és lelkiismeret-furdalás – ezek az érzések jellemezték Eszternél a szülést követő időszakot, aki egy idő után bátran beszélt arról, hogy nem csak rózsaszín köd a gyereknevelés. Hogyan tudta ellátni a gyerekét és miért hozták létre a @nemakarokbeleszólni nevű Instagram-oldalt? Többek közt erről is beszélgettünk vele.

 

Előző videónkban Wolfie, azaz Farkas Roland a Punnany Massif frontembere mesélt nekünk a járványhelyzet okozta bevételkiesésről, újratanulásról.

Kapcsolódó
Wolfie: Rácsodálkoztam a jogdíjra, hogy ez minden évben egyre kevesebb
Wolfie, azaz Farkas Roland a Punnany Massif frontembere, zenekara a legsikeresebb hazai formációk egyike. Fesztiválok nagyszínpados fellépői és teltházas bulik rendezői, csakhogy az utóbbi időszakra mindebből semmi sem maradt. Az itthon érezhető rosszhangulatról, jogdíjról és pénzkeresésről beszélgettünk az énekessel.

Szponzorált tartalom

A videó az adidas támogatásával készült. További inspiráló történetért kövesd az olimpikonvagyok Instagram oldalt!

Olvasói sztorik