Szórakozás

Sáfrány Emese, Voksán Virág és Horváth Éva is egyetért abban, hogy a várandós nők inkább csak a négy fal között meztelenkedjenek

RTL Klub
RTL Klub
Ők is meghúztak egy határt a fotózásokon.

Abban ugyan megoszlanak a vélemények, hogy egy terhes nő mennyire lehet szexi, – Sáfrány Emese annak érzi magát pocakkal is, Horváth Éva szerint viszont lehetetlen kivitelezni ezt a várandósság során – de abban a Fókusz által megkérdezett celebek egyetértettek, hogy ez az időszak nem arról szól, hogy meztelenül mutogassák magukat a nyilvánosság előtt. Pedig korábban egyiküknek sem volt akadály a vetkőzés.

Régebben annyi mindent megmutattam magamról, most meg már csak olyan dolgokat szeretnék publikálni, amiről úgy érzem, hogy az vállalható számomra. Minden mást meghagyok otthon a páromnak, úgyhogy meztelen és fehérneműs fotózásokat már nem is vállalok évek óta

– mondta Sáfrány Emese, aki nyár közepére várja első gyerekét.

Voksán Virág a fehérneműnél és a bikininél húzza meg a határt, ha fotózásról van szó, ő ugyanis nem szeretné, ha gyerekei kellemetlenül éreznék magukat a jövőben.

Horváth Éva is hasonlóan gondolkodik. A második fiával várandós modell szerint sem tartozik a külvilágra minden.

Szerintem, hogy ha valaki várandós, az saját magának szép dolog vagy a párjának szép dolog, de nem biztos, hogy bárki erről ugyanígy vélekedik. Én nőként, nagy pocakkal úgy vélekedem, hogy ezt tartsuk meg a hálószobánk falai között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik