Szórakozás

Járai Máté élő adásban tisztázta, miért nem ment Törőcsik Mari temetésére

RTL Klub
RTL Klub
Szeretett volna reagálni az őt ért vádakra.

Hazatért a Survivor című műsor forgatásáról Járai Máté, aki a Reggeli adásában rögtön egy magyarázattal indított: míg Dominikán forgatott, nagymamája, Törőcsik Mari meghalt, így a temetésre nem tudott eljönni, ezzel kapcsolatban számos negatív kommentet kapott közösségi oldalain.

Az egyetlen dolog, ami nagyon bántott az 50 napos forgatás után, hogy hazajöttem, és egyből az fogadott, én miért nem voltam ott Törőcsik nagymamám temetésén. Na, most én tudtam, hogy ő nagyon beteg, és valószínű volt, hogy mire visszajövök a forgatásról, ő már nem fog élni. Az ő végakarata az volt, hogy az én nagynéném, Teréz lánya és az ő párja beleszórja a hamvait a Tiszába. Nem hogy én nem voltam ott, hanem a saját, további rokonok sem voltak ott a temetésén. Ez volt a végakarata, hogy ne legyen egy ilyen nagy, állami temetés, ahol mindenki ott van, hanem egy nagyon-nagyon szűk kör, vagyis kizárólag a lánya legyen ott. Ez az egyik.

Úgy folytatta:

A másik, hogy aki ismeri az ilyen típusú műsorokat, amelyek külföldön forognak, főleg ebben a Covid-helyzetben, azok pontosan tudják, hogy ez nem úgy van, hogy én felpattanok egy gépre, 24 órát utazom, elmegyek egy temetésre, majd visszamegyek, mert ebből a játékból nem lehet csak úgy kiszállni. Arról nem is beszélve, hogy senki a családon belül ezt nem hánytorgatta fel. Ezt fontosnak tartottam elmondani. Mindenki tudja, milyen fontos helyet foglalt el a szívemben, és nem abban hiszek, hogy ha valaki ott van a temetésén, akkor gondol rá elég sokat. Ez volt az egyetlen dolog a visszatérésem után, amit úgy éreztem, hogy mindenképpen tisztázni szeretnék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik