Szórakozás

Itt a leleplező videó a népszerű standuposról! (X)

Janklovics Péter dalolt a papírzacskó alatt a Zacskós Énekesben

A Comedy Central Facebook-oldalán zajló Zacskós Énekes során már hallhattuk Papp Szabi és Ráskó Eszter előadását, ahogy papírtasakkal a fejükön elénekelték a méltán híres Family Guy magyar főcímdalát. A mai nappal már a harmadik trubadúr is lepleződött, és eddig valószínűleg ez a videó okozta a legnagyobb fejtörést a nézők közt. Valóban nem volt könnyű, de akik jól ismerik a standup világát, rájöhettek, hogy Janklovics Péter dalol a címkézett zacskó alatt.

Janklovics mindig örömmel huppan le kanapéjára, a tévéképernyő elé egy kis kikapcsolódásra, amikor meghallja a híres Family Guy főcímdalt.

Eszméletlen jól szórakozom a Family Guy epizódjain. Néhol arcpirítóan ordenáré, talán ez az, amit igazán szeretek benne” – árulta el a humorista. „Imádom az összes karaktert, mindegyikükben van valami szórakoztató, mindegyik figura mesterien és pontosan ki van találva. A való életben azonban nem igazán barátkoznék egyikükkel sem!” – mondta nevetve a népszerű standupos.

Az éneklés nem áll messze a közkedvelt humoristától, hiszen számtalanszor dalolt már közönség előtt. „Szuper volt maga a forgatás is, egy igazán különleges élmény, örülök, hogy részt vehettem a kampányban. A forgatás során jó visszajelzéseket kaptam. Bízom benne, hogy a nézők is elégedettek lesznek a performanszommal” – tette hozzá nevetve Janklovics.

Janklovics Péter papírzacskós produkciója és leleplezése az alábbi linkeken elérhető:

Produkció: https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/313086053620398

Leleplező videó: https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/765334717486571/

 

A Comedy Central Facebook-oldalán minden pénteken egy újabb rejtélyes híresség dalolja el a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A szavazásra egy egész hétvége áll rendelkezésre, és hétfő délben érkezik az újabb leleplező videó! Vajon ki lesz legközelebb A ZACSKÓ alatt?

Family Guy 19. évad minden hétfő este 22.00-kor dupla részekkel a Comedy Central műsorán, magyar szinkronnal!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik