Szórakozás

Maszturbáló kamaszok szüleinek szóló videó arat a TikTokon

Egy anya tanácsa: felejtsük el a frottírzoknit.

Egy Shug (bece)nevű minnesotai nő videói rendkívül népszerűek lettek a TikTokon. A háromgyerekes anyuka nem klipekre tátog, nem is kihívásokban vesz részt, hanem azzal került a figyelem középpontjába, hogy nevelési tanácsokat tesz közzé, és olyan beszélgetéseket, amiket 14, 7 és 4 éves gyerekével folytat fontos témákról.

A közel félmillió követővel rendelkező, pszichológusi és mentális egészségügyi tanácsadói végzettséggel is rendelkező nő összes videója közül az egyik legnagyobb érdeklődést az a felvétel váltotta ki, amiben a maszturbálással ismerkedő fiatalok szüleinek ad tanácsot.

Olyasmiről fogok beszélni, ami vitát válthat ki, de ígérem, hogy van értelme, úgyhogy hallgassatok meg

– kezdi a beszédét Shug, és azzal folytatja, hogy teljesen természetes és egészséges dolog, ha egy gyerek felfedezi a testét, ám azok, akiknek péniszük van, kissé megváltozik ez a felfedezés, amikor serdülőkorba lépnek – ilyenkor ugyanis egy kis tisztogatásra-takarításra lehet szükség a folyamat végén. Vannak ugye a klasszikus megoldások: a testápoló és papírzsepi, dörzsölős törölköző vagy a frottírzokni – de neki van egy sokkal jobb ötlete:

Mi lenne – ha már úgyis próbáljuk a biztonságos szexszel kapcsolatos gyakorlatokra buzdítani őket – olyasmit adnánk nekik, ami a védekezést szolgálja? Például óvszert

– mondja Shug, és sorolja is a gumi előnyeit:

  • könnyű utána a tisztogatás,
  • a serdülők megtanulják, hogyan kell felhelyezni,
  • és még hozzá is szoknak, milyen érzés viselni.

Tehát nem lesz diszkomfort érzésük, amikor majd készen állnak arra, hogy partnerrel is használják. Ahogy a videóban elhangzik: „Milyen csodás világ, ahol a beizguló férfi első ösztöne az, hogy magához vegye a védekezéshez szükséges kelléket!” Az 1,6 milliós nézettségű videóra több mint 425 ezer like érkezett.

@lackofimpulsecontrol

Self-Exploration (both physical and mental) is super common across the lifespan. This ##BodyTalk promotes safe standards AND a helps laundry woes! ##FYP

♬ original sound - Shug CM

Ajánlott videó

Olvasói sztorik