Szórakozás

Csobot Adél: Sokkoló érzés volt, amikor először felismertek az utcán

RTL Klub
RTL Klub
Még az X-Faktor idején élte át.

Csobot Adél a Világtalálkozó című beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol a műsorvezető, Kadarkai Endre az X-Faktorral kapcsolatos élményeiről kérdezte. Csobot Adél elmesélte, hogy annyira rosszul érintették akkor a negatív kommentek, amik irányába érkeztek, hogy pszichológus segítségére volt szüksége, amit biztosított is a produkció. Azt is elmondta, hogy hirtelen lett nagyon ismert, és ezt már akkor megtapasztalta, amikor fél órával az első adás után, amiben szerepelt, kiment az utcára.

Felcsap a hullám, és az ember hirtelen fent találja magát, hogy mindenki ismeri. Nekem egy nagyon komoly emlékem van erről, hogy péntek este volt, lementem a közértbe, tudtam, hogy holnap bemutatják a tévében az adást, amikor én is először megjelenek ebben a műsorban. Még senki nem ismert. Lementem másnap az adás után, konkrétan az adás után fél órával voltunk, és a közértben megismertek, és azt mondták, hogy »te vagy az a Csobot Adél a tévéből!«

– mondta, majd hozzátette, hogy egyáltalán nem pozitív élményként élte át, sokkal inkább sokkolta a tény, és úgy érezte, hogy átlátnak rajta az emberek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik