Szórakozás

A levélbedobón keresztül adta vissza a pénzt a rabló

YouTube
YouTube
Nem mindennapi videó kering a közösségi portálokon. A felvételen egy símaszkos alak látható, amint pénzt dobál be egy ajtó levélbedobó nyílásán, és bocsánatot kér, amiért rossz áldozatot szemelt ki magának.

Akciófilmbe illő utcai rablás zajlott le április 6-án, a birminghami Small Heath-ben. Egy biztonsági kamera rögzítette, amint egy férfi táskával a kezében, gyanútlanul sétál az utcán, mit sem sejtve arról, hogy az úttesten lépésben haladó autó őt követi – írja a LadBible című brit hírportál.

Aztán a fekete BMW-ből kiugrik egy maszkos férfi, egy pillanat alatt elragadja az áldozat táskáját, majd visszapattan a kocsiba, ami nagy sebességgel elhajt.

Nem sokkal később elterjedt egy videó, amit valószínűleg ennek a rablásnak az egyik elkövetője készített. A felvételen egy símaszkos férfi látható, amint egy pénzkötegeket dob be egy ajtó levélbedobó nyílásán, majd bocsánatot kér a rablásért. Azt mondja, a bűncselekményt egy téves információra alapozva követték el, nem tudták, hogy a helyi mecset pénzét rabolják el.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, melynek felderítéséhez a lakosság segítségét kérték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik