Szórakozás

Egy személyi edző megmutatta, ne higgyünk a nagy átalakulásoknak az interneten

Bemutatta, mivel vernek át legtöbbször.

Egy személyi edző, Georgina Cox megmutatta egy videóval, hogy milyen könnyű pár másodperc alatt nagy eredményt elérni testünk átalakulásához. Legalábbis látszólag, mert nem kell hozzá egy lépést se tenni, ahogy egy súlyt se megemelni.

A probléma még kisebb, ha valaki a sajt „eredményével” dicsekedik el így, komolyabb, ha valakik ilyen képek felhasználásával toboroznak maguknak vendégeket, vásárlókat.

Nagy eredményt lehet elérni például már azzal is, ha más szögből, más megvilágítással fotóznak le valakit az egyik, majd a másik fotóhoz, de Cox nem ezeket mutatja be.

Egyszerűen csak feljebb húzza a bugyiját, megfeszíti az izmait, vállait hátraveti, a melltartóját kicsit összébb húzza, és vesz egy mély levegőt.

Ennek a videónak a fotóváltozatát használták is mások arra, hogy átverjenek másokat és hatástalan termékeket árusítsanak vele.

Cox azt is írta a videó mellé, hogy korábban ő is hitt a csodás átalakulásokban, amikre akár pár hét alatt szert lehet tenni, hiszen „a képekkel nem lehet hazudni”. A fotók nem motiválták a további erőbefektetésre, hanem kérdéseket vetettek fel benne:

Nem dolgozom elég keményen? Kevesebbet kéne ennem. Meg kéne ennem azokat a fogyasztótablettákat.

De ma már tudja, ez mind átverés, csak hosszantartó, komoly munkával lehet komoly eredményeket elérni.

Később, egy újabb posztjában egy másik átverős pózt is bemutatott Cox:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik