Fru műkörmözik, Renátó és Bálint idézeteket posztol, Vivi kiszőkült – élet a ValóVilág után

Február 27-én, azaz bő egy hónapja volt a ValóVilág tizedik szériájának fináléja, amit Vivi nyert meg, így ő vihette haza a harminchat millió forintos főnyereményt. Kíváncsiak voltunk, milyen irányt vett a játékosok élete az elmúlt hetekben.

VV Vivi, a győztes

Harminchat millióval a zsebében vágott neki a villán kívüli életnek Vivi, aki a játék végén elmondta, ennek egy részéből Robi álmát (egy új autó megvásárlását) támogatja, emellett (saját) melleit csináltatja meg. Vivi instagramos pályafutása stabil maradt a VV után: több mint hatvanezer követőjének termékeket és szolgáltatásokat reklámoz, mint minden rendes influenszer, illetve posztjaiból azt is megtudhattuk, hogy haját szőkére festette. A Fókusz stábjának korábban elmesélte, hazaköltözött anyjához Martfűre, akinek éttermében rendeléseket vesz fel.

VV Robi, a második

Robi is aktív a közösségi médiában, ráadásul minden posztjához hozzáfűzi az #egyrobiélete címkét. Nagyon sokat a bejegyzéseiből nem igazán tudhatunk meg, azt viszont igen, hogy már ő is túl van egy-két szponzoráción – úgy tűnik, a cégek gyorsan lecsaptak a hirtelen jött hírnevére.

A Blikk március közepén észrevette a volt villalakó egyik Instagram-sztoriját, ahol Robi játékosokat toborzott egy készülő párkereső műsorba.

Szingli hölgyek/urak! Aki nyitott az ismerkedésre, akár a szerelemre is egy társkereső műsorban, az írjon rám!

Arról nem tudni, hogy a műsor mikor és hol debütál, Robi viszont többször utalt arra, hogy a Survivorban szívesen megmérettetné magát, szóval ha máshol nem, ott még feltűnhet.

VV Merci, a harmadik

VV Merci állt a dobogó harmadik fokára a tizedik évadban, így ő szerepelt harmadikként abban a videóban, amit a döntő estéjén forgattunk a villában a döntős játékosokkal, és ahol Merci rapszámát is megmutatta a 24.hu-nak.

Merci az Instagramon nem sok nyomot hagy, csupán barátnős szelfijei vannak, szponzorált posztjai pedig egyáltalán nincsenek. A leendő énekesnő inkább máshol aktív: mi írtunk arról először, hogy Mercinek van egy TikTok-oldala is, aminek akkor nyolcvanezer követője volt – ez mostanra megduplázódott. Ide néhány videót készített, a dalszövegre való tátogást egyelőre nem sajátította el a legprecízebben.

@balazsmercedes

Halal

♬ original sound - brigosz

VV Moh

Moh Instagramját a legfrissebb hírek szerint feltörték, így semmit nem tudni róla, egyéb módon pedig nem adott életjelet magáról.

VV Bálint

Bálint Instagram-profilja Mohéval ellentétben elérhető, de ennél több izgalommal nem is kecsegtet: az olyan mély idézeteken túl, mint „a szeretetetek erőssé tesz, a gyűlöletetek megállíthatatlanná”, egy-két szponzorált posztot találtunk Bálint Instagramján, de kicsit az az ember érzése a profiljára tévedve, hogy egyelőre ő sem tudja, mit kezdhet azzal a hírnévvel, amit a játék adott neki.

VV Virág

Virág már a beköltözése előtt is viszonylag aktív Instagram-használó volt, és ez a villaélet után is folytatódott: Danival még együtt vannak, tudhatjuk meg a posztokból, illetve még azt is, hogy már őt is megtalálták a cégek együttműködésekkel.

VV Dani

Dani jellemzően videókkal színesíti közösségi médiás profilját, ezekben általában a párja is felbukkan. Dani az élőzések mellett egy nyereményjátékról is posztolt az elmúlt hetekben: a poszt kedvelői között sorsolta ki az alábbi, őt ábrázoló pólót. A közel tízezer lájkoló közül öten már biztosan ezt viselve sétálnak valahol az országban.

VV Fru

Fru az Instagramja alapján még mindig együtt van Renátóval, akivel villaléte alatt jó pár konfliktusa volt. Közösségi médiás karrierje elég színesen alakul: visszatért eredeti szakmájához, így műkörömépítéssel foglalkozik azóta, erről posztol jellemzően, de szponzorált posztokkal, nyereményjátékokkal is jelentkezik 35 ezer követőjének. Saját TikTok-oldalt is létrehozott, hogy a lehető legtöbb platformon megtalálják, az ottani videókat azonban nem tudjuk nyugodt szívvel ajánlani mindenkinek.

@timarfruzsi

Ez még mindig csak VICC @bakonyi_renato

♬ eredeti hang - Timarfruzsi

És a többiek