Élet-Stílus

VV Vivi megmutatta, mit csinál a ValóVilágos győzelme óta

RTL Klub
RTL Klub
A nyereményből már megvette az egyik dolgot, amire rég vágyott.

Közel egy hónapja ért véget a ValóVilág 10, aminek ismét női győztese lett, Szilágyi Vivien, azaz VV Vivi személyében. A lány azóta hazaköltözött Martfűre, az anyukájához, a Fókusznak pedig elmesélte, hogy mi történt vele azóta.

Kapcsolódó

A legszembetűnőbb változás, hogy szőke lett, de a hónapokig tartó bezártság arra is rádöbbentette, hogy mennyire fontosak neki a szerettei, így a barátaival is több időt tölt. Tervezi, hogy felújítja az anyukája éttermét, de addig is, a korlátozások ideje alatt, telefonos rendeléseket vesz fel. A biciklit pedig, amire vágyott már megvette.

Az még furcsa számára, hogy az emberek megismerik az utcán, de örül neki, habár a reality epizódjait még nem merte visszanézni.

Még most egy ideig nem szeretném visszanézni az adásokat, mert valamiért azt érzem, hogy most még nem menne nekem, de szerintem egy fél éven belül vissza fogom őket nézni.

A riport végén VV Vivi azt is beismerte, hogy még mindig érez valamint VV Bálint iránt, de szeretné, ha ez elmúlna, már csak azért is, mert azóta is barátok és találkozni is szoktak. Sőt, nemrég nála is aludt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik