Szórakozás

Levélben kérte halkabb szexelésre a szomszédokat, meglepődött a válaszon

Megbánták a dörömbölők.

Egy TikTok-felhasználó megunta, hogy négy napja nem tud elaludni a hangosan szexelő szomszédok zajától, ezért úgy döntött, ír nekik egy kedves levelet.

A victoriahuneidi29 felhasználónevű nő a közösségi oldalon meg is osztotta a kézzel írt üzenetet, amely így szólt:

Hahó srácok, nagyon megköszönném, ha az ágyatokat elhúznátok a faltól. Már mindennapos dologgá vált, hogy nagyon nehezen alszom el ebben a zajban. Köszönöm. A szomszédotok.

A levél alján még azért a biztonság kedvéért pontosította, hogy milyen zajokra gondol: „Hang = nyögés, az ágy falhoz lökése” (és hogy még egyértelműbb / kétértelműbb legyen, a banging szót is leírta, ami a dörömbölést és a dugást is jelenti).

A cédulát ezek után becsúsztatta a szomszédok ajtaja alatt. A nő nem akart konfliktust, leginkább csak abban bízott, hogy az üzenet láttán a hangoskodók kicsit halkabban végzik majd a továbbiakban ezt a tevékenységet. Arra azonban egyáltalán nem számított, hogy válaszra méltatják.

Ehhez képest, amikor hazaért kutyasétáltatásból, egy kis boríték várta a lábtörlőn. Benne egy 50 dolláros (15 ezer forint) voucher a Starbucks kávézóba, és egy levél:

Elnézést kérek a kellemetlenségért, jobban oda fogok figyelni a hangerőm szabályozására. Köszönöm a diszkréciódat.

@victoriahuneidi29

ik it’s spelled noise it was too early ##fyp ##starbucks ##OverShareInYourUnderwear

♬ Gypsy Woman (She's Homeless) - Basement Boy Strip To The Bone Mix - Crystal Waters

Ajánlott videó

Olvasói sztorik