Szórakozás

Vita kerekedett Emily Ratajkowski szülés utáni teste miatt

Gotham/GC Images
Gotham/GC Images
Sokak szerint nem egészséges azt mutogatni, hogy egy héttel a szülés után már lapos a modell hasa.

Emily Ratajkowski március 11-én jelentette be, hogy megszületett első gyereke. A modell nagyjából egy héttel a szülés után már saját fürdőruha márkájának, az Inamorata égisze alatt posztolt egy videót az Instagramra, amelyben új kollekciójának egy darabját mutatta meg, ez feltételezhetően egy pizsama vagy hálóruha lehet.

A kommentelők arról kezdtek diskurálni, hogy ez a videó a szülés előtt vagy után készült, míg valaki ki nem nyomozta, hogy a baba érkezése után rögzítették a felvételt.

Ezután arról ment a vita, nem biztos, hogy szerencsés mindezt megmutatnia a nagyközönségnek, mert sok újdonsült anyukában rossz érzést válthat ki, ha az ő testük nem ilyen. Eleve nagy nyomás van a nőkön azt illetően, hogy a szülés előtti alakjukat vissza kell-e nyerni vagy sem.

Azt már a Cosmopolitan írja, hogy a Hazug csajok társasága című sorozat színésznője, Claire Holt is felszólalt a fotó ellen:

Nem szeretnék Grincs lenni, de valamit el kell mondanom, mert nagyon zavar. Ha megosztasz egy fotót a tökéletesen lapos hasadról, ami 10 nappal a szülés után készült, és pozitív testképnek nevezed, olyan, mintha megosztanád a millióidat, ami a számládon van, és azt mondanád, hogy ez csak siker-pozitív hozzáállás… Mások rosszul fogják magukat érezni tőle, és ez nem normális, te egy kívülálló vagy, szerencsés vagy. Úgyhogy jobb lenne, ha nem mutatnád meg azt a részt. Lehetne úgy is használni az Instát, hogy az emberek ne érezzék rosszul magukat?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Inamorata (@inamoratawoman) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik