Szórakozás

Járai Kíra a féltékenységről: Volt egy viszony, amikor a Máté egy kicsit megbolondult

RTL Klub
RTL Klub
Egy podcastműsor vendége volt.

Járai Kíra nemrég a YouTube-on tűnt fel a Pár Perc Adrival című beszélgetős műsorban, amit a Blikk vett észre. Járai Máté felesége ebben arról is beszélt, hogy a Nyerő Párosban mitől lehettek ellentétek a játékosok között. Dallos Bogiról is szót ejtett.

Bogi egyrészt iszonyatosan fiatal, másrészt azt hiszem nagyon naiv és gyermekded elképzelései vannak a kapcsolatokról. Lehetett látni, hogy ő ezt az egészet nem tudja hova tenni. Minden egyes beszélgetés után úgy tűnt, hogy megértjük egymást, hogy mit miért csinálunk, de aztán mindig jött Boginak egy-egy olyan kijelentése, amiből kiderült, hogy egyáltalán nem.

A féltékenységre is rákérdezett a műsorvezető, ami esetleg ott lehet a Járaival való nyitott házasságukban:

Többször elmondtam, és lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de én tényleg akkor vagyok féltékeny, amikor okom van rá. Annyira ismerem őt, ezek a kapcsolatok nem arról szóltak, hogy akkor velük akar-e menni nyaralni vagy moziba. Volt olyan, akire féltékeny voltam. Egyrészt én is nagyon vonzónak találtam azt a lányt, megértettem, hogy egy férfi miért van oda érte. Az a lány teljesen más, mint én, külsőre is, belsőre is. Tudtam, hogy a lány abszolút többet akar, és ott is volt egy olyan viszony, hogy azért barátok is voltak. A Máté azért kicsit ott megbolondult.

https://www.youtube.com/watch?v=Rtd9mQ1Hzu4&t=1308s&ab_channel=P%C3%A1rPercAdrival-UnosMinutosconAdry

Ajánlott videó

Olvasói sztorik