Szórakozás

YouTuberek oldották meg egy 12 éve eltűnt ember rejtélyét

YouTube / Adventures with Purpose
YouTube / Adventures with Purpose
Élő adásban közvetítette az Adventures with Purpose című YouTube-csatorna csapata, amint kiemelnek egy autót az oregoni Willamette folyóból. A kocsiban egy holttest is volt.

Az Adventures with Purpose YouTube-csatorna csapata búvárokból áll, akik azzal harcolnak a környezetszennyezés ellen, hogy járműveket húznak ki folyók, tavak mélyéről. Tavaly májusban élőben közvetítették, ahogy egy rég elsüllyedt Mazdát húznak ki a Willamette folyóból, Oregonban. A vidám hangulatú forgatás azonban hamar drámaira fordult, amikor észrevették, hogy egy holttest is van a roncsban – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A YouTuberek azonnal értesítették a rendőrséget, akik a ronccsal együtt elszállították a holttestet. Később kiderült, hogy a búvárok a 2008-ban eltűnt Timothy Edward Robinsont találták meg. Az 54 éves férfit 2008 november 27-én látták utoljára Portlandben, ahonnan a 2008-as Mazdájával hajtott el. A férfi búcsúlevelet hagyott hátra, azóta nem adott életjelet magáról. A hatóságok 12 év alatt nem tudtak a nyomára bukkanni.

Miután a búvárok videója nyilvánosságra került, Robinson családja köszönetet mondott nekik, amiért sikerült lezárást nyújtaniuk a nyugtalanító ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik