Szórakozás

Ambrus Attilát összezárták Hajdú Péterrel, az elásott lóvé is szóba került

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu

Ambrus Attila volt Hajdú Péter vendége a Life TV-n futó Összezárva pénteki adásában. Az Index szemléje szerint Ambrus nyílt kártyákkal játszott: elmondta, hogy nagyon nem szimpatikus neki Hajdú, és csak azzal a feltétellel vállalta a szereplést, hogy ő is bármit kérdezhet tőle. Hajdú ebbe beleegyezett, ezért Ambrus megkérdezte, hol tartja az elásott lóvéját.

Az egykori viszkis rabló jégkorongozói múltja is szóba került a műsorban, mi több, Hajdú is vállalt néhány lövést a szobában felállított kapura. Mivel nem tudta kilőni a sarkot, az Ambrussal kötött fogadása alapján le kellett nyomnia 25 fekvőtámaszt. Ezt meg is tette, sőt féltávnál ökölbe szorított kézre váltott, mint a harcművészek.

Estefelé, az együtt töltött idő sokadik órájában Ambrus jobban megnyílt: elmondta, hálás a családjáért és azért, hogy ha reggel kinéz az ablakon, nem a rácsok látványát kell elszenvednie.

Kapcsolódó
Összeszedtük, mi az, amit eddig nem tudtál a viszkis rablóról
Sokan úgy érzik, szinte mindent tudnak Ambrus Attiláról. Ám olyan mélységben talán senki nem ismeri a viszkist és az ügyét, mint Dr. Bérdi Zsolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság korábbi rablási alosztályvezetője. Ezúttal ő a Tangó és Kes vendége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik