Szórakozás

Bochkor Gábor: Mindent megnyertem, megkaptam és elértem, amit a rádiós piacon lehetséges

Farkas Norbert/24.hu
Farkas Norbert/24.hu
Nagykövet is lenne, ha egyszer befejezné a rádiózást.

Az Index készített interjút Bochkor Gáborral, a Retro Rádió reggeli műsorának házigazdájával. Bochkor az interjúban elmondta, szakmailag mindent elért, amit lehetett, másfajta rádiós műfajban is kipróbálná magát, de szerinte ehhez a magyar piac még nincs kész.

Mindent megnyertem, megkaptam és elértem, amit a rádiózás hazai piacán lehetséges. Azonban nem lógatom a lábam. Ha megnézem, Amerikában ott van Howard Stern, aki egy igazi rádiós legenda. Régen polgárpukkasztó volt, de most már a reggeli műsorában mélyinterjúkat készít. Itthon erre nincs lehetőség. Sorra adják át nála egymásnak a kilincset a hollywoodi sztárok, remekül tud kérdezni, mélyrehatóan, érdekesen. El tudom képzelni, hogy a szakmai pályám ilyen irányba menjen, de erre a magyar piac még nincs kész.

Kitért arra, mivel foglalkozna, ha egyszer felhagy a rádiózással:

A rádiózás szerintem kortalan. Minden attól függ, hogy a személyiségem meddig lesz érdekes, nem válik-e elavulttá. Az amerikai rádiózásban és a tévézésben az 50-esek és a 60-asok rengetegen vannak. Úttörő voltam ebben a műfajban itthon, minden attól függ, hol találom meg magam, tudunk-e piacvezető műsort készíteni. Ha netán befejezném, nem tudom, mivel foglalkoznék. Az biztos, hogy nem tudnék otthon ülni. Bármit el tudok képzelni. Nagykövetnek, vállalkozónak is elmennék, vagy menedzsernek, hiszen rengeteg kötődésem van a zenei szakmához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik