Szórakozás

Vilmos herceg szerint a királyi család tagjai egyáltalán nem rasszisták

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Megszólalt Meghan Markle és Harry herceg Oprah-nak adott interjújával kapcsolatban.

Március hetedikén jelent meg Oprah jó előre beharangozott interjúja Meghan Markle-lel és Harry herceggel, akik azért ültek le beszélgetni az amerikai tévés személyiséggel, hogy megválaszolják azt a kérdést, hogy miért döntöttek amellett, hogy végleg függetlenednek a királyi családtól. Az interjúban felmerültek olyan témák, mint a rasszizmus is, mivel Markle elmesélte, első gyerekével való várandóssága idején valaki a palotában azon aggodalmaskodott, hogy vajon mennyire lesz sötét az azóta már megszületett Archie bőrszíne.

Kapcsolódó
Rasszista, kirekesztő, érzelemmentes – Meghanék interjúja után ezt hihetjük a brit királyi családról
A vártnál is mélyebb és őszintébb lett Harry és Meghan interjúja Oprah Winfrey-vel: a sussexi pár elmondta, miért távoztak a családból és arról is, milyen szinten van jelen a rasszizmus Erzsébet királynő házában.

Az interjút most először véleményezte tömören Vilmos herceg, aki egy londoni látogatása során osztott meg pár gondolatot a témában. Mindenekelőtt hangsúlyozta, hogy a királyi család tagjai a legkevésbé sem rasszisták, valamint elárulta, hogy az interjú megjelenése óta nem volt lehetősége, hogy leüljön beszélgetni öccsével, Harry-vel. Hozzátette, hogy aggasztónak tartja, hogy valaki Archie bőrszínével kapcsolatban találgatott, és hogy az ügyben mindenképpen belső vizsgálatot indítanak a palotában.

Kapcsolódó
A Meghan-interjú utórengése: a gesztikuláló Oprah-ból és a királyi családból is mém lett
A hetekkel korábban beharangozott Oprah-interjú Meghan Markle-lel és férjével nemcsak szemléket eredményezett, hanem tömegével készültek mémek is a beszélgetés után. Mutatjuk a legjobbakat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik