Szórakozás

Otthagyta egyházát a lelkésznő, hogy egy fenékszépségversenyt népszerűsítsen

Andressa Urach visszatért a megtérésből. A népszerű brazil modell évekkel ezelőtt azért hagyta el a reflektorfényt, hogy lelkész lehessen. Most Brazília híres fenékszépségversenyét, a Miss BumBumot promotálja, melyen korábban második helyezést ért el.

Andressa Urach, volt evangélikus lelkész a Miss BumBum fenékszépségverseny 2021-es kiadását népszerűsíti Instagram-profilján – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Brazília híres hátsóseregszemléjét júliusban rendezik majd, huszonhét indulóval. Az azóta háromgyermekes Urach 2012-ben indult a versenyen, és a dobogó második fokáig jutott. Nem sokkal később, 27 évesen azonban maga mögött hagyta a rivaldafényt, kizárta életéből a bulvármédiát, kidobta szexi ruháit és fehérneműit, a vallás felé fordult, majd lelkész lett belőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andressa Urach (@andressaurachoficial) által megosztott bejegyzés

Urach a közelmúltig visszavonultan élt, tavaly októberben azonban Instagram-profilt indított. Az első bejegyzése egy „Jézus” felirat volt. További fotóin, egy ideig visszafogott, elegáns ruhákban pózolt, nemrég azonban meglehetősen merész fotókat kezdett megosztani magáról, és bejelentette, hogy a Miss BumBum partnere lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andressa Urach (@andressaurachoficial) által megosztott bejegyzés

Urach, aki saját bevallása szerint közel tizenöt millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre azt mondja:

Komolyan hiszem, hogy a hit megmentette az életemet és megváltoztatta a világlátásomat mindennel kapcsolatban. Isten előtt nem az számít, hogy mit mondasz, vagy mit írsz le, hanem az, hogy hogyan éled az életed.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik