Szórakozás

Piers Morgan az ITV-től való távozása után rögtön Meghan Markle-ről tweetelt

Noel Vasquez/Getty Images for Extra
Noel Vasquez/Getty Images for Extra
Makacs ember, az biztos.

Mint ismeretes, Piers Morgan 6 év után távozott az ITV-től, miután a csatorna vezetése nem nézte jó szemmel, hogy személyeskedő hangvételt ütött meg élő adásban Meghan Markle és Harry herceg tévéinterjúja kapcsán.

Akkor azt találta mondani, hogy rosszul van az Oprah-féle beszélgetéstől, Markle-nek pedig egy szavát sem hiszi, még azt se, ha a szeme láttára olvasna fel egy időjárás-jelentést.

Kapcsolódó
Piers Morgan távozik az ITV-től, miután 41 ezer panasz érkezett Meghan Markle-re tett megjegyzésére
Csípősen kommentálta a sussexiek Oprah Winfrey-vel készült interjúját.

Morgan a Twitteren reagált a távozására:

Hétfőn azt mondtam, nem hiszek Meghan Markle-nek az alapján, amit az Oprah-interjúban mondott. Volt időm gondolkodni azóta az elhangzottakon, és még mindig nem hiszek neki. Ha te igen, az is teljesen oké. A szólásszabadság egy olyan hegy, amelyen szívesen meghalnék. Köszönöm a szeretetet, ahogy a gyűlöletet is. Most még több időt tudok saját gondolataimnak szentelni.

A médián belülről is érkeztek reflexiók a történetre, Jimmy Fallon például azon poénkodott, mennyire hosszú az az asztal az ITV stúdiójában, kis túlzással percekig tartott kiviharzani e mögül Morgannek.

Stephen Colbert poénosra vette a figurát, de örül Morgan távozásának:

Piers Morgan egy nagy csecsemő… a Buckingham-palota már érdeklődött is, hogy milyen lesz a bőrszíne. Amúgy gratulálok a csatornának, a következő adás már tényleg egy szebb reggelt ígér a briteknek.

Jameela Jamil színésznő, aki közéleti témákban elég sokszor megszólalt már, szintén nagy ellensége Morgannak. Utóbbi többször nevezte őt hazugnak:

Majdnem megöltem magam egy évvel ezelőtt, miután Piers Morgan rendes hadjáratot indított ellenem februárban. Hálás vagyok, hogy ma is élek.

Susanne Reid, aki Morgan műsorvezetőtársa volt a Good Morning Britainben úgy fogalmazott, ő abszolút nem értett egyet a Meghan hercegné kapcsán elmondottakkal, és tévés dinamikájuk alapját képezte, hogy a véleményük nagyon eltérő volt.

Minden bizonnyal mostantól más lesz minden, de a show-nak folytatódnia kell…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik