Szórakozás

Kegyetlen bosszút állt egy nő az autós Mekiben, a türelmetlen mögötte várakozón

Illusztráció: Marty MELVILLE / AFP
Illusztráció: Marty MELVILLE / AFP
Egy Facebook-csoportban osztotta meg egy ausztrál nő, hogyan leckéztette meg a mögötte álló, türelmetlen autóst egy nemrég újranyitott McDonald’s étteremnél. A történetét olvasva biztosak vagyunk benne: nem szeretnénk az ellenségei lenni.

Az ausztráliai Canberrában nemrég nyitottak újra a koronavírus-járvány miatt korábban bezárt üzletek. A McDonald’s egyelőre néhány autós éttermét nyitotta ki, melyeknél a hosszú várakozás után kilométeres sorok alakultak ki – írja a Mirror nevű brit bulvárlap.

A járvány, a lezárás okozta stressz és hosszas várakozás nem a legjobbat hozza ki az emberekből. Egy nő egy canberrai Facebook-csoportban azt írja miközben végre leadhatta a rendelését, a sorban mögötte haladó autó sofőrje, egy fiatal nő többször rádudált, hogy igyekezzen.

Gondoltam, megmutatom neki az erkölcsi felsőbbrendűségemet, ezért az első ablaknál kifizettem az ő számláját is. A srác a kasszánál elmondhatta neki, hogy mi történt, mert kihajolt az ablakon, integetett, és jól artikulálva azt tátogta: »Köszönöm«. Kicsit biztosan szégyellte is magát, amiért kedvességgel fizetik vissza a bunkóságát.

Aztán amikor a második ablakhoz értem, odaadtam mindkét blokkot, begyűjtöttem az ő rendelését is és elhajtottam. Állhatott vissza a sor végére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik