Szórakozás

Megmutatta a modell, miért nem szabad túlzásba vinni az állkapocs edzését

Luca Marchesi, olasz modell évek óta dolgozik markáns, határozott arcélén. Néhány hónapja egy direkt erre a célra kifejlesztett eszközt használ, meglepően komoly eredménnyel. A milánói modell roppant elégedett az eredménnyel, de egy orvos szerint rettenetesen veszélyes az, amit csinál.

Egy milánói modell egy TikTok-videóban mutatta meg elképesztő állkapcsát. Az olasz férfi nem ilyen fura arcberendezéssel született, évek óta edzi a rágóizmait a határozott arcélért – írja a brit Metro.

Luca Marchesi a rövid videóban egy nagy, fekete gumieszközt rágcsál. A szakértők szerint a módszer veszélyes. Dr. Martina Hodgson azt mondja, a túlfejlett rágóizmok, akár szándékos rágás, akár önkéntelen fogcsikorgatás miatt erősödnek meg, az állízület gyulladását és állandó fájdalmát okozhatja.

Dr. Baldeep Farmah ugyancsak úgy látja, Marchesi pár év múlva meg fogja bánni az rágóizmai edzését, hiszen nem csak rágás közben fog állandó fájdalmat érezni, de rájön majd, hogy túlfejlett rágóizmai miatt sokkal öregebbnek fog kinézni a koránál.

@lucamarchesi_lm

♬ Kismet - XIX

Ajánlott videó

Olvasói sztorik