Szórakozás

Vibrátorral viccelt a Facebookon, kirúgták az ukrán választási bizottságtól

„A társadalmunk miért nevezi kurvának a nőt, aki nyíltan beszél a vágyairól?”

Bizarr okokból váltották le Ukrajnában a Központi Választási Bizottság vezetőjének helyettesét.

Az egész úgy kezdődött, hogy Anzsela Jeremenkó megírta Bad Mama nevű Facebook-blogján, hogy kapott egy vibrátort Valentin-napra. Át is ment a barátjához, hogy kipróbálják, de az eszköz két zizzenés után megadta magát. Aztán még írt arról is, hogy szervizbe vitte – de mindez nem is annyira lényeges, mint a történet fogadtatása.

Először is: a kommentelők egy része lekurvázta Anzselát.

Pusztán azért, mert írni merészelt egy vicces posztot a vibrátoráról. A kommentekben ezek után perverznek, kurvának nevezték, javaslatokat tettek neki, hogy még milyen nyílásba helyezze a vibrátort. Az erről szóló posztban azt írja:

Akkor most vegyük át a dolgokat. 30 éves vagyok, van egy gyerekem, 6 éve vezetem ezt a blogot, a könyvemben nagyjából 25 oldalt szentelek a szex témájának, és a kérdésnek, hogy a társadalmunk miért nevezi kurvának a nőt, aki nyíltan beszél a vágyairól. Írtam egy bejegyzést egy elromlott vibrátorról, és most itt van száz komment arról, mennyire alja vagyok, amiért erről írtam, miközben a Központi Választási Bizottságnál dolgozom.

Aztán ír arról is, hogy ezek szerint ő, mivel köztisztviselőként dolgozik, nem beszélhet a szexről, és hogy maga a társadalom nem áll még készen arra, hogy az ember felvállalja magát.

Anzsela Jeremenkót az eset után felmentették az állásából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Анжела Еременко (@angie_badmama) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik