Szórakozás koronavírus

Lakatos Levente először nem kérte, majd mégis beadatta a kínai vakcinát

YouTube.com/LakatosLevente
YouTube.com/LakatosLevente
Az író 35 évesen kapta meg az oltást.

Lakatos Levente író saját Facebook-oldalán osztotta meg 140 ezer követőjével, hogy ő is beadatta magának a kínai vakcinát, holott először visszautasította a lehetőséget, hogy megkapja.

Ma délelőtt megkaptam az első koronavírus elleni védőoltásomat. A nőnapi könyves dobozok összeállítása miatt egész nap mászkáltam, szóval aktívan telt a napom, be tudok számolni csaknem teljes napi tapasztalatomról. De előtte néhány tisztázó kérdés: hogy-hogy máris megkaptam? Nem tudom, nem kérdeztem. Regisztráltam az oltásra, és mostanra hívtak. Gyanítom, hogy a háziorvosomnál gyorsan halad az oltás, esetleg sokan visszautasítják a vakcinát. Milyen vakcinát kaptam? Kínait. Hogy mertem beadatni a kínait? Amikor hívtak, első blikkre nemet mondtam. Később viszont jeleztem, hogy mégis beadatnám, ha lehetséges. Elég aktívan követem a híreket, tisztában vagyok azzal, hogy a kínai vakcinának még nincs Európai Uniós engedélye, ahogy azzal is, hogy rettenetesen keveset tudunk róla. Viszont egy biztos: egy, már sokat bizonyított technológiai alapján készült. Az utánajárásom során csak egyetlen kérdésre nem találtam választ: miért ne adassam be?

Majd kitért arra, hogy rettentően sok a találgatás a témában, konkrét válaszok pedig nem nagyon vannak. Mint írta, mellékhatásokat nem tapasztalt egyelőre magán, hozzátéve: nem kíván senkire nyomást gyakorolni oltás témában.

Persze nem akarok rátok nyomást gyakorolni, mindenki maga dönti el, hogy oltat vagy sem, de szerintem ne hagyjátok, hogy a félelem, a tévhitek és álhírek hátráltassanak benneteket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik