Szórakozás

Istenes László reagált Istenes Bence szavaira az Életünk története kapcsán

TV2
TV2
Istenes Bence könnyezve beszélt arról, hogy az apjával nem alakult jól a kapcsolatuk.

Istenes Bence és Csobot Adél voltak Friderikusz Sándor Életünk története című riportműsorának legutóbbi vendégei, ahol a két delikvenst – a műsor formátumából adódóan – rendesen megöregítették.

Istenes ekkor könnyezve beszélt arról, hogy nem töltöttek soha elég időt együtt apjával, Istenes Lászlóval:

Pontosan azért érint meg ennyire, mert a fiaimon látom, hogy mennyire fontos vagyok nekik, hogy mennyire én vagyok az ő hősük és a velük való kapcsolat hozza ezt ennyire fel bennem. Szeretném máshogy csinálni.

Kapcsolódó

Az idősebb Istenes erre egy Instagram-posztban reagált:

Mi tagadás… megérintett a műsor. Átmozgató, furcsa, megható, felkavaró érzés volt látni őket megöregedni. Öröm, hogy láthattam. Nagyon büszke vagyok rájuk az őszinteségük és a tiszta gondolataik miatt. A válásunk és a fizikai távolság miatt valóban van mit bepótolnunk Bencussal (is). Természetesen nekem is hatalmas hiányom van belőle, mert kimondhatatlanul szeretem. A válásunkat követően, az objektív élethelyzetünk miatt sajnos valóban sokkal kevesebb időt töltöttünk együtt, mint ahogy azt annak idején mintacsaládként elterveztük. Van mit bepótolnunk. Mostanság ezen dolgozunk és azt gondolom jó úton járunk. Szépen lassan töltődik a lelkünk. #bencus♥️ #büszkevagyokRá🙏

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik