Szórakozás

Slowthai brit rapper a Covid miatt most már nem fog rajongók szájába köpködni koncerteken

Burak Cingi/Redferns
Burak Cingi/Redferns
Még jó.

Jogosan merülhet fel sokakban, hogy kiről is van most szó? Slowthai, polgári nevén Tyron Kaymone Frampton egy 26 éves angol rapper, aki pár éve tett szert komolyabb népszerűségre, miután a Brexitről kezdett rappelni, illetve kőkemény dalszövegeket hozott össze a politika kapcsán. Két stúdióalbuma megjelent már, mostanában A$AP Rockyval dolgozott, egy dalát pedig Grammyre is jelölték.

A nevét akkor ismerte meg jobban a világsajtó, miután egy koncertjén eleget tett egy női rajongója kérésnek, aki azt szerette volna, hogy a rapper köpjön bele a szájába.

Slowthai ezt megtette, ahogy később több alkalommal is, mikor fanjai ezt kérték tőle fellépésein.

A LADBible volt olyan szemfüles, hogy szemlézett egy interjút Slowthai kapcsán, aki egy YouTube-műsorban, a Chicken Shop Date-ben tűnt fel nem is olyan régen. Itt a műsor házigazdája megkérdezte tőle, hogy amint visszatér a lehetőség, hogy újra koncertezhessenek az előadók, megtartja-e ezt a régi szokását, tudva, hogy a koronavírus-járványban olaj volna a tűzre egy ilyen tett.

Nem-nem, nincs több köpködés mások szájába!

Úgyhogy, aki Slowthai-koncertre tervezett menni a korlátozások feloldása után, nyugtázhatja, hogy már ennyivel covidbiztosabb helyre megy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik