Szórakozás

Egy nő rájött, hogy megcsalja a barátja, ezért teleragasztotta a hálószobát a bizonyítékokkal

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A nő roppant precíz internetes nyomozás után rádöbbent, hogy a pasija több csajjal is összejött a háta mögött. Bizonyítékok ide vagy oda: a férfi tagad.

A megcsalt nő két órát töltött el azzal, hogy kinyomtatta az összes üzenetet, amelyek azt bizonyítják, hogy a párja félrelépett – írta meg a Mirror.

A sértett szerelmes azonban még ennél is továbbment: egy ragasztóval a hálószoba falát és a tükröt is kiplakátolta a férfi flörtöléseivel. A csalfa pasi többször azzal vádolta párját, hogy őrült és paranoiás, mert gyanakszik rá. A női megérzés sosem csapja be a hölgyeket: a fiatalember egyszerre három nővel is titkos viszonyba kezdett. A hűtlen férfi azóta hangpostaüzenetekben magyarázkodik.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater 💁🏼‍♀️ ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa

A nő mutatványát rögzítő videófelvételek több mint 10 millió megtekintést gyűjtöttek össze. A kommentelők imádták a kisfilmeket, többen dicsérték a lányt, és azt javasolták, hogy hívja át azokat a hölgyeket, akikkel a pasija félrelépett. Akadt olyan kommentelő, aki ennél is továbbment: szerinte a hűtőben, a DVD-lejátszón és a kanapé mögött is elrejthette volna a titkosnak szánt, de mégis nyilvánosságra került üzeneteket.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater PART 2! ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ Oh No - Kreepa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik