Szórakozás

Hamarosan stand-upolni fog Németh Kristóf a tévében

RTL Klub
RTL Klub
Annyira jó benne, hogy már Nagy-Britanniából is érkezett felkérés.

A Blikk írt arról, hogy Németh Kristóf a sorozatszerepek után valami egészen más területen kamatoztatja majd képességeit: stand-upos lesz belőle, méghozzá Orosz György mellett. Mint kiderült, a színész régóta együtt dolgozik a humoristával, sőt egy közös estet is megterveztek, amit a tévében is leadnak majd.

Neki van egy humortechnikuma, és vállalta, hogy a magántanulója legyek, ő pedig abban kért segítséget, hogy az előadásaiban megformált karaktereket színészileg jobban elő tudja adni. A közös munka aztán egy esté alakult, készítettünk egy egész estés önálló estet a tévébe, sőt, már Nagy-Britanniából is van felkérésünk. Ám a legnagyobb elismerés az volt, amikor Kovács Kristóf, a Showder Klub producere felkért minket, hogy készítsünk egy felvételt

– mesélte a lapnak, hozzátéve, a Drága örökösök showrunnere, Hámori Barbara előtt már letesztelte, hogy működik-e az a fajta humor, amit képviselni szeretne, és állítólag egészen jól vizsgázott.

Kapcsolódó
Hámori Barbara: Makkosszállás szerintem sokkal menőbb hely, mint Ökörapáti
Hámori Barbara showrunnerrel beszélgettünk, vajon túlteszik-e magukat a rajongók a Drága örökösök befejezésén, és hogyan fogadják a Keresztanyut.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik