Szórakozás

Egy zsiráf kivágott szívével pózolt Valentin-napon vadásznő

Jeremy Wade Shockley / Getty Images
Jeremy Wade Shockley / Getty Images
Élete legszebb Valentin-napi ajándékát kapta a férjétől egy dél-afrikai vadásznő. Agyonlőhetett egy zsiráfbikát.

Egy zsiráf kivágott szívével pózol a Facebookra feltöltött képein Merelize Van Der Merwe. A 32 éves, dél-afrikai nő szenvedélyes vadász, és már öt éve vágyott arra, hogy megölhessen egy zsiráfot. Idén, Valentin-napra ezt az élményt kapta a férjétől – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Merelize Van Der Merwe öt éves kora óta vadászik, nagyjából ötszáz állatot ejtett már el, köztük oroszlánokat, leopárdokat és elefántokat. Álláspontja szerint, az őt gyűlölő az állatvédő aktivisták mind bolondok, hiszen valójában ő, a vadász az, aki a legtöbbet teszi a veszélyeztetett állatfajok megmentéséért azzal, hogy szabályozza az állományukat. Saját bevallása szerint a zsiráfszíves fotót is azért töltötte fel a Facebook-ra, hogy az állatvédőket hergelje.

Posted by Merelize van der Merwe on Saturday, 13 February 2021

Van Der Merwe férje 1500 fontnak (közel 630 ezer forintnak) megfelelő összeget fizetett a zsiráf kilövéséért. A vadásznő azt mondja, a bikának amúgy sem volt már túl ideje hátra, hiszen öreg volt, ami a sötét bundáján is látszik. A nő az állat bőréből szőnyeget készíttet majd magának.

Ha megnézné Van Der Merwe zsiráfszíves fotóit, IDE kattintva teheti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik