Szórakozás

Görgényi Fruzsinát a Barátok közt stúdiója előtt várta egy zaklatója

RTL
RTL
Eléggé megijedt, amikor felismerte a férfit.

Több ismert ember tud beszámolni arról, hogy egy-egy rajongójuk nem elégszik meg egy poszthoz írt kommenttel. Gyakran kapnak privát üzeneteket, de akad, aki annyira megszállottá válik, hogy személyesen is felbukkan a celeb körül. Pásztor Annát a koncertjén akarta megtámadni egy férfi, Opitz Barbi pedig már költözött is zaklatója miatt.

A Barátok közt színésznője, Görgényi Fruzsina is gyakran kap kéretlen leveleket:

Nem szeretnék szó szerint idézni, de rendszeresen kapok olyan trágár, obszcén üzeneteket férfiaktól, amelyekben derült égből villámcsapásként írják le, hogy ezt meg azt miként csinálnák velem. Sőt, van valaki, aki naponta legalább huszonötször akar velem videócsetelni. Persze, sosem veszem fel, de ez már zaklatás

– kezdte a Blikknek Vastag Csaba exe.

Elkezdett írogatni nekem egy fiatalember, akinek az első pár levelére rövid köszönömmel vagy mosolyjellel válaszoltam. Aztán rájöttem, ezt nem szabad, ezért abbahagytam a kommunikálást. Ő ezt persze, a szívére vette, és először szidalmazni kezdett, az ősi foglalkozás különböző kifejezéseivel illetett, majd fenyegetőzni kezdett. Letiltottam, és azt hittem, ezzel vége. Aztán nem sokkal később az egyik forgatási nap után két férfi szólított le a stúdió előtt, hogy szeretnének egy közös fotót. Amikor közelebb jöttek, akkor jöttem rá, hogy az egyikük az, aki korábban szidalmazott és fenyegetőzött. Bevallom, megijedtem. Felvetődött bennem, hogy mi van, ha követ, és meg akarja tudni, hol lakom. Végül nem tette, de az biztos, ha megtette volna, hívom a rendőröket. Azt gondolom, csírájában kell elfojtani az ilyen eseteket, mert különben elfajulhatnak a dolgok, és én nem szeretnék félelemben élni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik