Szórakozás

Kiss Endi azt mondja, egyáltalán nem tartott be semmilyen szabályt a pandémia alatt

LifeTV
LifeTV
Bocsánatot is kért mindenkitől a LifeTV stúdiójában.

A Hooligans együttes dobosa, Kiss Endi volt a Bréking vendége, aki a koronavírus-járvány alatti tapasztalatiról számolt be – mindjárt egy nagy vallomással kezdve.

Tavaly márciusban kiderült ez az egész, és elkezdődött, én viszont – elnézést érte, tudom, hogy médiában szereplő emberek nem mondhatnak ilyet – egyáltalán nem követtem semmit benne, és nem tartottam be semmit. Bocsánat. Másképp nézem az életet. Aminek meg kell történnie, az meg fog.

Majd Demcsák Zsuzsa szólt, hogy a zenészt azért „biztos felvilágosította már valaki” arról, hogy ő is lehet vírushordozó, így legalább másokra illene figyelnie.

Ettől függetlenül, aki ezekben a lelki dolgokban tud hinni, az másképp nézi ezeket. Nem jártunk társaságba vagy ilyenek, meg a maszkot felveszi az ember, persze, ahol kell. Anyukám kijárkált hozzám, 83 éves, én nem tudom elképzelni, viszont az utolsó éveiben azért nem találkoznánk… ne haragudjatok, bocsánat érte mindenkitől, de én nem hiszek ezekben a dolgokban. Abban hiszek, hogy van az életünk, és úgyis megtörténik, aminek meg kell történnie.

Az adást itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik