Szórakozás

Dwayne Johnson elindulna az elnöki székért, ha az emberek ezt akarják

Steve Dietl/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images
Steve Dietl/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images
Akadálya nincs a dolognak, de a filmes karrierjét mindenképp fel kellene adnia.

Dwayne Johnson, a Szikla, a USA Todaynek mesélt arról az ambíciójáról, hogy a jövőben bejelentkezne az amerikai elnöki székért – már ha az amerikai lakosság nagy része valóban ezt szeretné.

Megfontolnám az elnöki posztot a jövőben, ha az emberek valóban ezt szeretnék. Ez csakis rajtuk múlna: én kivárnék, figyelnék, rajta tartanám a szememet a dolgon.

Amerikai születése miatt nincs akadálya, hogy elinduljon a pozícióért, ami például néhány évvel ezelőtt kizáró ok volt az osztrák születésű Arnold Schwarzenegger esetében.

Egyébként nem ismeretlen, ha a színészvilágból érkezik valaki a Fehér Házba: Ronald Reagan előbb sportriporterként dolgozott, majd Hollywoodban epizódszerepeket vállalt kevésbé sikeres filmekben.

Most még tanulnom kell, annyit, amennyit csak lehetséges. Tisztelem a mi politikai szabályainkat. Nincsenek illúzióim arról, hogy mindez könnyű lesz, mert biztosan nem. A legnagyobb tisztelettel mondom ezt. 2020 nem egy lehetséges alternatíva. Talán 2024 vagy 2028, egyelőre nem tudom. A legjobb, amit tehetek, hogy keményen dolgozom, és tanulok.

– mesélte Johnson néhány évvel ezelőtt a Fehér Ház székét érintő terveiről.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik