Szórakozás

VV Virág az X-Faktorról: Úgy állok neki, hogy meg akarom nyerni

Azt is elmondta, hogy milyen dallal készül.

VV Virág ugyan kiesett a ValóVilág 10 játékából a legutóbbi párbajon, de már biztos, hogy egy másik RTL-es műsorban is láthatjuk. Múlt héten ugyanis kiderült, hogy a próbadala, amit még a villában énekelt, annyira meggyőző volt az X-Faktor készítői számára, hogy a castingot átugorva, azonnal a zsűri előtt énekelhet újra.

Kapcsolódó
VV Virág bekerült az X-Faktor válogatójába
Úgy tűnik, a ValóVilág után sem ér véget az RTL-es karrierje.

11 éves koromban elkezdtem énekelni, komolyabban is foglalkoztam vele, énektanárhoz jártam, de 14 éves koromban abbahagytam, de mindig is nagy álmom volt, hogy az énekléssel tudjak foglalkozni, úgyhogy tök jó lehetőség számomra ez az X-Faktor. Nagyon várom már. Szeretnék maximálisan felkészülni az egészre. Várom azt a percet, hogy odaálljak a színpadra. Valószínűleg egy Disney-dalt viszek majd, az a tapasztalat, hogy azok jobban fekszenek az én hangszínemnek

– mondta a Reggeliben Virág, aki magabiztosan várja a tehetségkutatót.

Nyilván úgy állok neki, hogy meg akarom nyerni, így kell oda állni. Én tényleg nagyon szeretném és akarom ezt az éneklést folytatni és nagyközönség előtt énekelni és hétről-hétre felkészülni. Egy új cél az életemben ez az X-Faktor, úgyhogy nagyon meg szeretném tolni és már készülgetni rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik